O nama

SMEŠTAJNI KAPACITETI

Hotel nudi smeštaj u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, kao i u luksuzno opremljenim apartmanima. Odaberite svoj idealan smeštaj i uživajte u udobnosti i komforu koji smo pripremili za Vas.

DODATNI SADRŽAJI

U ponudi su i sportsko rekterativni sadržaji: sportska hala, teniski teren, teretana, bazen sa toplom vodom, saunom i hidromasažnim kadama. Idelani uslovi za rekreativce, sportiste ili ljubitelje aktivnog odmora.

Upoznajte Ravni Gaj

Hotel Ravni Gaj nadomak Knića i Kragujevca, smešten je na magistralnom putu, odlično povezan sa značajnim saobraćajnicama, a ipak uvučen i izolovan od buke, u prelepom ambijentu, okružen divnom prirodom. Lokacija hotela po mnogo čemu je specifična. Osim povoljne geografske lokacije za sve kojima je važna blizina regionalnih, tu je i prirodno data okolnost da je Ravni Gaj pod uticajem takozvane ruže vetrova, tačnije, na raskrsnici vetrova koji duvaju sa Kopaonika i Rudnika i zbog čega baš ovo područje ima izuzetnu klimu.

Posetite nas u toku letnjih meseci i uživaćete u uvek prijatnijim temperaturama zahvaljujući kojima se koda nas uvek bolje spava. Hotel svojim smeštajnim kapacitetima i svim pratećim sadržajima nudi idealne uslove i za duži boravak gostiju, organizaciju konferencija, kongresa, seminara, team buildinga, sportskih priprema ili organizovanih proslava. Upoznajte se sa našom ponudom i posetite nas. Sigurno ćemo se naći i na raskrsnici Vaših puteva!

SMEŠTAJNI KAPACITETI

SMEŠTAJNI KAPACITETI

Hotel Ravni Gaj raspolaže smeštajnim kapacitetima idealnim za odmor i opuštanje, bilo da ste u prolazu i potreban vam je udoban predah od puta ili želite da koda nas provedete vikend ili celokupan odmor. Na raspolaganju su Vam sobe i apartmani, različitih kapaciteta. Luksuzni savremeno opremljeni apartmani nalaze se u novoizgrađenom delu hotela. Svaki apartman raspolaže klima uređajem, televizorom, bežičnim internetom, toaletom i kupatilom sa hidromasažnom kadom za dvoje, dnevnim boravkom sa izlazom na terasu. Hotel raspolaže sa 8 luksuzno opremljenih apartmana. Osim apartmana, na raspolaganju su Vam i sobe koje svojom kvadarturom, sadržajem i brojem ležajeva zadovoljavaju sve osnovne potrebe savremenog gosta.

ORGANIZACIJA PROSLAVA

ORGANIZACIJA PROSLAVA

Hotel Ravni Gaj, zahvaljujući svečanim sala različitog kapaciteta, idealno je mesto i za
organizaciju Vaših proslava. Svoje zvanice možete ugostiti u našem ekskluzivnom restoranu, kristalnoj sali kapaciteta do 480 gostiju, našoj kafani restoranskog tipa ili na sasvim posebnom restoranu smeštenom na terasi. Porodični skup, intimno venčanje ili obeležavanje za vas značajnih datuma koje želite da proslavite sa najbližima, svadbe za pamćenje i svi ostali povodi kada želite da budete odlični domaćini, za nas su pravi izazov. Sale mogu biti namešetene prema vašim željama, meni se prilagođava samo vašem ukusu, a mi smo tu da sve organizujemo tako da vaš dan bude zaista poseban.

GASTRONOMSKA PONUDA

GASTRONOMSKA PONUDA

Dobrodošli u Šumadiju. Kraj Srbije u kome se nalazimo poznat je i po odličnim gastronomskim specijalitetima. Na našem meniju nalaze se samo provereno najbolji zalogaji iz bogate ponude specijaliteta karakterističnih za ove prostore.
Domaća kuhinja, najkvalitetnije domaće namirnice sa ovih prostora, kuvari sa iskustvom i raznovrsna ponuda su ono što nas izdvaja. Obroke koje služimo odlikuju autentični ukusi, kombinacije namirnica i arome koje ćete pamtiti. Budite naši gosti, poklonite nam poverenje, uživajte u pravom srpskom doručku, bogatom ručku ili svečanoj večeri. Sve to možete degustirati u našem restoranu ili u dogovoru sa nama, možete odabrati i za svoje goste.
Možete odabrati noćenje sa doručkom, polupansion ili pun pansion, kao i specijalno napravljen meni za ishranu sportista.

STRUČNI SKUPOVI

STRUČNI SKUPOVI

Hotel Ravni Gaj svojim smeštajnim kapacitetima i raspoloživim salama za sastanke i prezentacije predstavlja i idelano mesto za organizaciju kongresa, seminara, tim bildinga ili naučnih skupova.
Geografski položaj hotela omogućava jednostavan dolazak učesnika iz bilo kog dela Srbije. Predavanja, prezentacije, diskusije ili panel rasprave prati sva neophodna tehnička opremljenost koja garantuje kvalitetnu realizaciju svih zamišljneih aktivnosti. U dogovoru sa vama, raspored sedenja u sali i pozicioniranje tehnike prilagođavamo vašim potrebama i trudimo se da izađemo u susret savkom vašem zahtevu.
Svim učesinicima, nakom radonog dela, na raspolaganju su i rekreativni sadržaji koje nudimo: sportska hala, sauna, đakuzi, teniski tereni, teretana, profesionalni terapeut.

SPORT I REKREACIJA

SPORT I REKREACIJA

Naša ponuda, smeštajni kapaciteti i dodatni rekreativni sadržaji idelani su za sve koji planiraju boravak radi sportskih priprema, teže da se izolovani od gradske vreve, a opet na domak Kragujevca, nesmetano bave sportom na nekom od naših terena.
Kompleks hotela Ravni Gaj u svom sklopu ima sportsko rekreativni centar koji obuhvata sledeće sadržaje:
Bazen zatvorenog tipa sa toplom vodom (temperatura vode 28 stepeni), saunom i hidromasažnim kadama
Sportsku halu za košarku, rukomet, odbojku i mali fudbal
Teniske terene

Rezervišite svoj boravak još danas!

Upoznajte se sa našom ponudom i posetite nas. Sigurno ćemo se naći i na raskrsnici Vaših puteva!