• SPORTSKA SALA

  SALA SA GREJANJEM, SVLAČIONICE, KAFE BAR SA POGLEDOM NA SALU, LED REFLEKTORI

  Sportska sala je osvetljena velikim brojem led reflektora, toplotno izolovana, i ima sistem za brzo zagrevanje, pa može da se koristi podjednako i zimi i leti, i danju i noću. Raspolaže sa muškim i ženskim svlačionicama, i kafeom na gornjem spratu, iz koga se vidi teren.

  Sala je opremljena za: košarku, odbojku, mali fudbal.

 • TENISKI TERENI

  Hotel raspolaže sa dva teniska terena, sa reflektorima za noćno igranje. U proleće 2017 godine, tereni će biti renovirani i pušteni u rad.

 • TERENI ZA MALI FUDBAL, KOŠARKU I RUKOMET

  Hotel raspolaže sa otvorenim travnatim terenom za mali fudbal. U blizini hotela, nalazi se fudbalski teren lokalnog fudbalskog kluba.

 • OSTALI SPORTSKI SADRŽAJI

  Od ostalih sportskih sadržaja, hotel ima bilijar sto, sto za stoni tenis i teretanu.

Specijalna ponuda - sportski kampovi za decu

Ponuda za organizaciju sportskih kampova za decu uzrasta od 7 do 14 godina, na bazi pet i više pansiona (odbojka, košarka, rukomet, borilačke veštine i šah), za grupu 15  i više dece:

 • Cena pansiona bez BTO:                       1650,00 RSD
 • BTO:                                                          100,00   RSD
 • Korišćenje sportske hale po detetu:    200,00  RSD
 • Korišćenje salon sale za predavanja:  100,00  RSD
  — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —
  UKUPNO:                                              2050,00 RSD

Shodno datom pregledu, ukupna cena pansiona po danu: 2.050,00 dinara sa BTO uz jedno korišćenje sporstke hale tokom dana do dva sata (u slobodnom terminu sale tj. kada sala nije zauzeta, pa treba proveriti termine) i bazena po dogovorenom terminu od sat i po vremena dnevno. Ukoliko nije potrebna sala za predavanja i sastanke, ili nije potrebna sportska sala, ukupna cena se umanjuje za 100 odn. 200 dinara po detetu.

Za sve porudžbine (koje nisu pansionski obroci), gosti na pansionu mogu koristiti umanjene cene do 40 % (trenutni popust 30 % na cene iz cenovnika restorana).

Pošto su korisnici deca, kod plaćanja na rate, sve rate moraju biti uplaćene pre dolaska u hotel.