previous arrow
next arrow
Slider
Hotel Ravni gaj nalazi se na tromeđi Kragujevca, Kraljeva i Čačka. Šumadijski biser “Ravni Gaj”, najlepši kompleks u Kniću koji se prostire na tri hektara zelene površine.

Kompleks “Ravni Gaj” je pogodan za sve turističke niše, avanturiste, rekreativce, sportiste, romantičare i porodice. Položaj samog hotela i njena vegetacija su zaslužni za stvaranje specifične lokalne klime, koja je izuzetno blagotvorna za telo i psihu, a tome doprinosi i strujanje vazduha, takozvana ruža vetrova, koja upotpunjuje odmor našim gostima.

Hotel “Ravni Gaj” raspolaže sa 54 sobe različitih struktura, posedujemo 12 apartmana sa đakuzijem i prostranim balkonom. Hotel poseduje restoran, aperitiv bar i četiri sale za  proslave, seminare, konferencije i besplatan parking za sve goste.

SMEŠTAJ

  Kod nas možete koristiti vaučer Republike Srbije

  Promocije

  Promocije

  Uživajte u našem hotelu po najboljim cenama i uslovima!
  Sportski Centar

  Sportski Centar

  Odlični uslovi za boravak kako profesionalnih sportista tako i rekreativaca.
  SPA Centar

  SPA Centar

  Zatvoreni bazen, topla voda, sauna, đakuzi, bašta sa ležaljkama!
  Događaji

  Događaji

  Idealno mesto za organizaciju kongresa, seminara, venčanja ili rođendana.
  Nacionalni Restoran -

  Gastronomska Ponuda

  Nacionalni Restoran - "Gružanska Terasa"

  Jedan od najlepših restorana “Gružanska Terasa” upravo pripada hotelu “Ravni Gaj”, gde možete isprobati razne vrste specijaliteta naših profesionalnih kuvara. Restoran nacionalne kuhinje se izdvojio izuzetnom uslugom, kvalitetnom, svežom hranom. Ovde se svakog dana peku sveže kajzerice, specijaliteti o kojima se priča i uživa u prijatnom ambijentu restorana koji je odavno prepoznat od strane poslovnih i porodičnih ljudi.

  Radno vreme restorana je svakoga dana od 7:00 do 23:00. Proverite zašto se ovde traži mesto više!

  Saznajte više

  Hotelski sadržaji

  Sportski Kampovi

  Sportski Kampovi

  Volimo da izlazimo u susret i prilagođavamo ponude sportistima. Sa opremljenom salom, teretanom, bazenom, terenima i prirodom koja nas okružuje dobro smo mesto za sportiste koji nam se rado vraćaju.
  Saznajte više
  Sadržaji za decu

  Sadržaji za decu

  Mislimo o najmlađima!
  Hotel pored sportskih aktivnosti za decu, uređenog dvorišta sa rekvizitima za najmlađe, bazena, nudi i posebne atrkcije kao što je druženje i aktivnosti sa konjima.
  Saznajte više
  Jezero Gruža i vazdušna banja

  Jezero Gruža i vazdušna banja

  Sunčana i topla proleća i jeseni, prijatna leta, svežih noći, čist i svež vazduh sa visokim nivoom negativnih jona, stigao sa planine Rudnik koja je proglašena vazdušnom banjom Srbije, i izvorska voda iz dubine Gruže, čine i ovaj hotel zdravom prirodnom oazom, i malom vazdušnom banjom.
  Saznajte više
  Konferencije i seminari

  Konferencije i seminari

  Hotel raspolaže sa velikim brojem luksuzno opremljenih sala, sa pogledom na šumadijska polja i brdašca, pa sa svojim smeštajnim kapacitetima, pratećim sadržajima i položajem u centru Srbije, nudi idealne uslove za organizaciju konferencija, kongresa i raznih takmičenja.
  Saznajte više
  Team Building

  Team Building

  Hotel Ravni Gaj svojim smeštajnim kapacitetima i raspoloživim salama za sastanke i prezentacije predstavlja i idelano mesto za organizaciju kongresa, seminara, team buildinga ili naučnih skupova.
  Saznajte više
  Organizacija proslava

  Organizacija proslava

  Porodični skup, intimno venčanje ili obeležavanje za vas značajnih datuma koje želite da proslavite sa najbližima, svadbe za pamćenje i svi ostali povodi, kada želite da budete odlični domaćini, za nas su pravi izazov.
  Saznajte više

  NEWSLETTER

  Prijavite se ovde ukoliko želite da dobijate specijalne ponude i promocije!

  KONTAKT ADRESA

  PRATITE NAS

  trip logo