previous arrow
next arrow
Slider
Garantovano najbolje cene i uslovi za direktne rezervacije putem našeg web sajta!
specijalne ponude

UPOZNAJTE RAVNI GAJ!

Hotel Ravni Gaj (doskorašnji Euro Gaj), ili kako naš gosti kažu "vazdušna oaza Šumadije", okružen je prelepim cvećem, uređenim travnjacima i predivnom borovom šumom,
koji se prostiru na površini od preko 20.000 m².
Family
Taiga
Sprint
Pool
Serving Dish
Wifi

Za naše drage goste Hotel Ravni Gaj je obezbedio kombi vozilo
kojim vas vodimo u obilazak brojnih atrakcija u okruženju!

Pozovite nas za više infromacija i
pogledajte stranicu na našem web sajtu sa atrakcijama.

+381 60 23 00 130

UŠUŠKAN MEĐU BOROVOM ŠUMOM

Sa regionalnog puta Kragujevac – Kraljevo, iz pravca Kragujevca, odmah posle LUK oil pumpe, a pre raskrsnice za Kraljevo i Čačak, sa leve strane puta nailazi se na hotel Ravni gaj. On je skrivena tajna okoline Kragujevca, primete ga samo retki sa puta jer je vešto sakriven u prelepoj prirodi, okružen šumom i zelenilom.
Prostran, osvetljen i delimično natkriven parking, uzvišenje iza borove šumice, bogati sadržaji za sport, rekreaciju, proslave ali i relaksaciju samo su deo razloga koji goste privlače u Ravni gaj.

RUŽA VETROVA KOJA OKREPLJUJE

Kada letnje vrućine pogode gradove, gosti našeg hotela tada uživaju u posebnoj mikro klimi hotela, svežem i čistom vazduhu, koji mu zahvaljujući ruži vetrova, naročito u popodnevnim satima, stiže sa Rudnika i Kopaonika.

U vrelim letnjim noćima, temperatura se u Gaju spusti čak i do 10 stepeni, pa i preko dana, temperatura ostaje daleko prijatnija nego u Kragujevcu i ostalim gradovima Srbije.

SMEŠTAJ

  Kod nas možete koristiti vaučer Republike Srbije

  Promocije

  Promocije

  Uživajte u našem hotelu po najboljim cenama i uslovima!
  Sportski Centar

  Sportski Centar

  Odlični uslovi za boravak kako profesionalnih sportista tako i rekreativaca.
  SPA Centar

  SPA Centar

  Zatvoreni bazen, topla voda, sauna, đakuzi, bašta sa ležaljkama!
  Događaji

  Događaji

  Idealno mesto za organizaciju kongresa, seminara, venčanja ili rođendana.
  Nacionalni Restoran -

  Gastronomska Ponuda

  Nacionalni Restoran - "Gružanska Terasa"

  U kompleksu hotela, nalazi se nacionalni restoran Gružanska terasa, koji nudi veliki izbor ukusnih jela po porudžbini, jela sa roštilja, supa, čorbi, salata, predjela, pica, kolača, pića, sokova, kafa, spremljenih po HACAP standardu.

  Jela se spremaju sveža, namirnice su proverenog kvaliteta, kuhinja i postupak pripreme hrane, u svemu po standardima. Gosti Gružanske terase često ističu da naši kuvari spremaju najbolju teleću čorbu, teleće medaljone, ili svadbarski kupus, a u poslednje vreme, namlađa publika, hvali naše pice koje staju rame u uz rame sa najboljim picerijama. Ne propustite, kažu česti gosti ni naš kajmak, gibanicu, pršutu…

  Saznajte više

  Hotelski sadržaji i atrakcije

  Sportski Kampovi

  Sportski Kampovi

  Volimo da izlazimo u susret i prilagođavamo ponude sportistima. Sa opremljenom salom, teretanom, bazenom, terenima i prirodom koja nas okružuje dobro smo mesto za sportiste koji nam se rado vraćaju.
  Saznajte više
  Sadržaji za decu

  Sadržaji za decu

  Mislimo o najmlađima!
  Hotel pored sportskih aktivnosti za decu, uređenog dvorišta sa rekvizitima za najmlađe, bazena, nudi i posebne atrkcije kao što je druženje i aktivnosti sa konjima.
  Saznajte više
  Jezero Gruža i vazdušna banja

  Jezero Gruža i vazdušna banja

  Sunčana i topla proleća i jeseni, prijatna leta, svežih noći, čist i svež vazduh sa visokim nivoom negativnih jona, stigao sa planine Rudnik koja je proglašena vazdušnom banjom Srbije, i izvorska voda iz dubine Gruže, čine i ovaj hotel zdravom prirodnom oazom, i malom vazdušnom banjom.
  Saznajte više
  Konferencije i seminari

  Konferencije i seminari

  Hotel raspolaže sa velikim brojem luksuzno opremljenih sala, sa pogledom na šumadijska polja i brdašca, pa sa svojim smeštajnim kapacitetima, pratećim sadržajima i položajem u centru Srbije, nudi idealne uslove za organizaciju konferencija, kongresa i raznih takmičenja.
  Saznajte više
  Team Building

  Team Building

  Hotel Ravni Gaj svojim smeštajnim kapacitetima i raspoloživim salama za sastanke i prezentacije predstavlja i idelano mesto za organizaciju kongresa, seminara, team buildinga ili naučnih skupova.
  Saznajte više
  Organizacija proslava

  Organizacija proslava

  Porodični skup, intimno venčanje ili obeležavanje za vas značajnih datuma koje želite da proslavite sa najbližima, svadbe za pamćenje i svi ostali povodi, kada želite da budete odlični domaćini, za nas su pravi izazov.
  Saznajte više

  NEWSLETTER

  Prijavite se ovde ukoliko želite da dobijate specijalne ponude i promocije!

  KONTAKT ADRESA

  PRATITE NAS

  trip logo